NYDRDSZ Steel Open – Zalaegerszeg /2017.04.08./

23.6.12.
Avagy sok vagy kevés?
Maradok őszinte híve!
Mit is jelenthetnek a számok?!

23.6.12. Nem lesznek legendás számok. De jó volt a LEGENDS-ben 😉 Köszi Csarmasz Robi!
23 résztvevő. Hogy sok vagy kevés? Mindenki döntse el maga.
Reni, Imi, Csabi, Ákos, Duda és jómagam, így hatan Szombathelyről.

Na de van ott egy tizenkettő is. Engedje meg a nyájas olvasó, hogy egy kicsit az önző énemen keresztül láttassam a napot.

Nehéz összerakni a versenyeket. Az ember „agyal” azon, hogy melyiken vegyen részt. Sok verseny van. A versenynaptár tele. Válogatni kell. Hétköznap clubnapok, pénteken MDSZ Liga, szombaton meg egy nyílt verseny, és vasárnapra is lehetne még egyet találni. Valahol itt a közelben.
Mindenhol és mindegyiken jól érzem magam. Nehéz választani.
Az ember mindig utólag okos, de jó volt tizenkét meccset játszani. Igaz „csak” a nyolc közé jutottam egy kis szerencsével, meg egy kicsúszott T17-el 🙂 T19-re célozva :), de ez a „fals” dobás elég volt ahhoz, hogy tíz meccs után játszhassak plusz kettőt. Egyet a főágon és egyet a vigasz ágon.
Nagyon jó dartsosok ellen játszhattam egész nap. A Lacik, az Alexits, a Czotter, a Duda.. .:) Néha csak kapkodtam a fejem egy-egy sorozaton!
Hát az a Timi lány is hogy dob! Nem szégyellem, de legyalult. A második legben a legkisebb köröm 66-os volt. …és nem dobhattam kiszállóra. Pedig 104-ről egy szektorhibával, de korrigált kombinációval, 4,20,D20-al 40-re toltam le magam a „sakktáblán”. Bíztam! Talán rá is tettem a terhet a hölgyre. Sakk. „Amit igaznak hittem én” (Ady). Aztán a vilàgos vezér, egy nyíllal, D6-on (dupla hattal) mattolt! 🙂 Szép volt.

A tizenkettő az bőven sok :). Mikor játszottam én 12 tétmeccset egy versenyen?! Nagyon örültem. Aztán még ott volt a páros verseny is. Pedig azt már talán nem is akartuk igazán. De ott volt Orbán Csaba, a páros versenyeken állandó csapattársam. Régen dobtunk együtt. Mostanában nem volt rá mód. De egy Bethlen Gábort bőven megért a móka. Remélem Csabi – a végtelen türelmes csapattársam és a szombati napi sofőrünk is így gondolja.

Úgyhogy Hölgyeim és Uraim!
Hogy egy múlt század eleji, elfeledett levélelköszönési formával éljek!

Maradok őszinte híve kedves Mindnyájatoknak és a dartsnak!

Tamás

(by Surik)

2 thoughts on “NYDRDSZ Steel Open – Zalaegerszeg /2017.04.08./”

Comments are closed.