Goldfisch Darts Open

A Szombathely Darts Club Sport Egyesület lehetőséget kíván biztosítani a darts sport kedvelőinek, hogy egy sokak által közkedvelt lebonyolítási rendszerű (csoportmérkőzéses + egyenes kieséses) versenysorozatban szervezett, a Magyar Darts Liga előírásaihoz nagyon hasonló, rendezett körülmények között mérhessék fel tudásukat. Emellett nem titkolt célunk új klubtagok, versenyzők felkutatása és a darts sport népszerűsítése sem.
2021-ben saját rendezésű open versenysorozatunk a Goldfisch Darts Open nevet viseli.

A fordulók lebonyolítása: 501 DO, csoportmérkőzéses lebonyolítással.

A Goldfisch Darts Open nevezéshez jelenleg a pandémia miatt hozott jogszabályok értelmében szükséges a Magyar Darts Szövetség által kiállított Versenyengedély, vagy Szabadidős kártya addig, amíg csak versenyengedéllyel rendelkező játékosok látogathatják a versenyeket és az edzéseket. Ezen jogszabályok megszűnése után a Goldfisch Darts Open fordulóira már nem lesz szükséges versenyengedély. A részvétel tehát az éppen aktuális kormányrendelet szerint lehetséges.
Versenyengedély a helyszínen NEM váltható ki!

Kísérők, érdeklődők védettségi igazolvány bemutatásával a versenyeinket megtekinthetik.

A verseny nevezési díjai:

 • 2000 Ft/fő 18 éven felüliek számára
 • 1000 Ft/fő 18 éven aluliak számára
  +500 Ft egyszeri regisztrációs díj a játékos első fordulóján
 • Regisztrálni a helyszínen, 13:00-tól 13:45-ig van lehetőség.

A Szombathelyi Darts Club SE a pandémia ideje alatt fenntartja a jogot, hogy a fordulókra előnevezést hirdessen, valamint a fordulókon létszámkorlátot határozzon meg!

A verseny díjazása:

 • Fordulónként a nevezési díjak 70 %-a kerül visszaosztásra.
 • 2020. június 20-tól visszavonásig, a Goldfisch horgászbolt jóvoltából a Szombathelyi Darts Club SE által rendezett versenyeken a legnagyobb, 130 vagy afeletti kiszállót dobó játékos nettó 10000 Ft különdíjban részesül. Amennyiben a legmagasabb kiszálló 170 a versenyen, akkor az azt megdobó játékosnak nettó 17000 Ft a nyereménye. Ha nem születik 130 vagy nagyobb kiszálló egy fordulón, az összeg halmozódik.
 • Az év végi összesített ranglista legjobb 3 helyezettét is díjazzuk az alábbiak szerint:
  • Nettó 70.000 Ft az összesített ranglista első helyezettjének
  • Nettó 50.000 Ft az összesített ranglista második helyezettjének
  • Nettó 30.000 Ft az összesített ranglista harmadik helyezettjének
 • A fordulókat összesítve év végén a legtöbb 180-as dobást elérő játékos sajtcsomagot nyer a Budavári család felajánlásából.

A nyeremények helyszínen történő kifizetésére csak adó- és TAJ kártya felmutatása esetén van lehetőség!

A versenysorozatról minden további információt tartalmaz a versenykiírás.
A versenyeinkre vonatkozó járványügyi előírások a COVID szabályok fül alatt olvashatóak.

A versenyek helyszíne:

 • HALADÁS SPORTKOMPLEXUM
 • 9700 Szombathely, Rohonci út 3.
* A helyszínen vendéglátói szolgáltatás nem megoldott, azonban étel és ital behozatalára, és azok elfogyasztására van lehetőség a versenytértől különálló aulában. A versenytérbe csak vizet szabad bevinni. Megkérünk mindenkit, hogy a rendre és tisztaságra fokozottan ügyeljen, az étel és ital hulladékot a kihelyezett szemeteszsákokba kérjük elhelyezni.

2020. szeptember 9-én a Haladás Sportkomplexum pandémia szabályozást vezetett be, amely érinti a versenyeinket! Kérünk minden Résztvevőt, hogy olvassa el a szabályokat, és azoknak megfelelően járjon el.

A szabályok:
1. A rendelkezés kihirdetésének napjától a Sportkomplexumba belépő személyek kötelesek testhőmérséklet ellenőrzésen részt venni a járványhelyzet visszaszorításának érdekében.
A versenyeinkkor 2021.01.30-tól a SZDCSE végez testhőmérséklet-mérést a darts terem aulájában.
2. A létesítményben tartózkodó külső látogatók (pl.: szülők, vállalkozók, vendégek, stb.) kötelesek a belépéstől a kilépésig szájat és orrot takaró maszkot viselni.
3. A koronavírus bármely tünetét magán észlelő, kiváltképp lázas állapotban lévő személy a létesítmény területére nem léphet be!
4. Amennyiben bárki a létesítményben tartózkodás ideje alatt észleli magán a koronavírus bármely tünetét-kiváltképp, a lázas állapotot- úgy a Sportkomplexum területét haladéktalanul el kell hagynia.
5. Általános szabályként a létesítmény teljes területén figyelemmel kell lenni az 1,5 méteres védőtávolság megtarthatóságára, a helyiségek alapos szellőztetésére és a rendszeres kézfertőtlenítésre.
6. A létesítmény felvonóit egyidejűleg legfeljebb 2 személy használhatja. A felvonóban minden esetben kötelező a maszk viselése!
7. Nyomatékosan kérjük a hagyományos köszönési formák mellőzését (kézfogás, puszi, stb.)
Tóth Ádám
versenyszervező
info@szdcse.hu

Média

A versenyről és rólunk bővebben is olvashatsz:

Darts – hungarysport.hu

Leave a Reply