Goldfisch Darts Open

A Szombathely Darts Club Sport Egyesület lehetőséget kíván biztosítani a darts sport kedvelőinek, hogy egy sokak által közkedvelt lebonyolítási rendszerű (csoportmérkőzéses + egyenes kieséses) versenysorozatban szervezett, a Magyar Darts Liga előírásaihoz nagyon hasonló, rendezett körülmények között mérhessék fel tudásukat. Emellett nem titkolt célunk új klubtagok, versenyzők felkutatása és a darts sport népszerűsítése sem.
2021-ben saját rendezésű open versenysorozatunk a Goldfisch Darts Open nevet viseli.

A fordulók lebonyolítása: 501 DO, csoportmérkőzéses lebonyolítással.

A pandémiás időszakban a részvétel az éppen aktuális kormányrendelet szerint lehetséges. Ennek értelmében jelenleg a Goldfisch Darts Openre történő nevezéshez NEM szükséges Magyar Darts Szövetség által kiállított Versenyengedély, Szabadidős kártya, vagy védettségi igazolvány sem.

A verseny nevezési díjai:

 • 2000 Ft/fő 18 éven felüliek számára
 • 1000 Ft/fő 18 éven aluliak számára
  +500 Ft egyszeri regisztrációs díj a játékos első fordulóján
 • Regisztrálni a helyszínen, 13:00-tól 13:45-ig van lehetőség.

A Szombathelyi Darts Club SE a pandémia ideje alatt fenntartja a jogot, hogy a fordulókra előnevezést hirdessen, valamint a fordulókon létszámkorlátot határozzon meg! Az előnevezés szükségességét egy adott fordulóra vonatkozóan a plakát tartalmazza.
Kérünk mindenkit, hogy előnevezés esetén azt ne a verseny előtti utolsó órákra hagyja, mivel ilyenkor a nevezési modul már nem elérhető!

A verseny díjazása:

 • Fordulónként a nevezési díjak 70 %-a kerül visszaosztásra.
 • 2020. június 20-tól visszavonásig, a Goldfisch horgászbolt jóvoltából a Szombathelyi Darts Club SE által rendezett versenyeken a legnagyobb, 130 vagy afeletti kiszállót dobó játékos nettó 10000 Ft különdíjban részesül. Amennyiben a legmagasabb kiszálló 170 a versenyen, akkor az azt megdobó játékosnak nettó 17000 Ft a nyereménye. Ha nem születik 130 vagy nagyobb kiszálló egy fordulón, az összeg halmozódik.
 • Az év végi összesített ranglista legjobb 3 helyezettét is díjazzuk az alábbiak szerint:
  • Nettó 70.000 Ft az összesített ranglista első helyezettjének
  • Nettó 50.000 Ft az összesített ranglista második helyezettjének
  • Nettó 30.000 Ft az összesített ranglista harmadik helyezettjének
 • A fordulókat összesítve év végén a legtöbb 180-as dobást elérő játékos sajtcsomagot nyer a Budavári család felajánlásából.

A nyeremények helyszínen történő kifizetésére csak adó- és TAJ kártya felmutatása esetén van lehetőség!

A versenysorozatról minden további információt tartalmaz a versenykiírás.
A pandémia ideje alatt a versenyeinkre vonatkozó járványügyi előírások a COVID szabályok fül alatt olvashatóak.

A versenyek helyszíne:

 • HALADÁS SPORTKOMPLEXUM
 • 9700 Szombathely, Rohonci út 3.
* A helyszínen vendéglátói szolgáltatás nem megoldott, azonban étel és ital behozatalára, és azok elfogyasztására van lehetőség a versenytértől különálló aulában. A versenytérbe csak vizet szabad bevinni. Megkérünk mindenkit, hogy a rendre és tisztaságra fokozottan ügyeljen, az étel és ital hulladékot a kihelyezett szemeteszsákokba kérjük elhelyezni.
Tóth Ádám
versenyszervező
info@szdcse.hu

Média

A versenyről és rólunk bővebben is olvashatsz:

Darts – hungarysport.hu

Leave a Reply