“Csepregi Pékség” Open

A Szombathely Darts Club Sport Egyesület lehetőséget kíván biztosítani a darts sport kedvelőinek, hogy egy sokak által közkedvelt lebonyolítási rendszerű (csoportmérkőzéses + egyenes kieséses) versenysorozatban szervezett, a Magyar Darts Liga előírásaihoz nagyon hasonló, rendezett körülmények között mérhessék fel tudásuk. Emellett nem titkolt célunk új klubtagok, versenyzők felkutatása és a darts sport népszerűsítése sem.

A “Csepregi Pékség” Open nevezéshez nem szükséges a MDSZ által kiállított Versenyengedély, vagy Szabadidős kártya.

2020. június 20-tól visszavonásig, a Goldfisch horgászbolt jóvoltából a Szombathelyi Darts Club SE által rendezett versenyeken a legnagyobb, 130 vagy afeletti kiszállót dobó játékos 10000 Ft különdíjban részesül. Amennyiben a legmagasabb kiszálló 170 a versenyen, akkor az azt megdobó játékosnak 17000 Ft a nyereménye. Ha nem születik 130 vagy nagyobb kiszálló egy fordulón, az összeg halmozódik.

* A helyszínen vendéglátói szolgáltatás nem megoldott, azonban étel és ital behozatalára, és azok elfogyasztására van lehetőség a versenytértől különálló aulában. A versenytérbe csak vizet szabad bevinni. Megkérünk mindenkit, hogy a rendre és tisztaságra fokozottan ügyeljen, az étel és ital hulladékot a kihelyezett szemeteszsákokba kérjük elhelyezni.

A verseny nevezési díjai:

  • 1000 Ft/fő SZDCSE tagok számára
  • 1500 Ft/fő minden más esetben

Visszaosztás a legjobb 4 helyezettnek: a nevezési díjak 60 %-a.

A verseny helyszíne:

  • HALADÁS SPORTKOMPLEXUM
  • 9700 Szombathely, Rohonci út 3.
Szeptember 9-től a Haladás Sportkomplexum pandémia szabályozást vezet be, amely érinti a MDL fordulóinkat! Kérünk minden Résztvevőt, hogy olvassa el a szabályokat, és azoknak megfelelően járjon el.
A szabályok:
1. A rendelkezés kihirdetésének napjától a Sportkomplexumba belépő személyek kötelesek testhőmérséklet ellenőrzésen részt venni a járványhelyzet visszaszorításának érdekében.
Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. kivételével valamennyi bérlő, alkalmazott, sportoló, vendég a létesítménybe való bejutáshoz kizárólag a 24h porta bejáratát használhatja. (Ez a sorompós bejárattól balra található, itt mérik meg a testhőmérsékletet, majd ezután hátra lehet menni a megszokott bejárathoz – ha nem lázas az illető.)
2. A létesítményben tartózkodó külső látogatók (pl.: szülők, vállalkozók, vendégek, stb.) kötelesek a belépéstől a kilépésig szájat és orrot takaró maszkot viselni.
3. A koronavírus bármely tünetét magán észlelő, kiváltképp lázas állapotban lévő személy a létesítmény területére nem léphet be!
4. Amennyiben bárki a létesítményben tartózkodás ideje alatt észleli magán a koronavírus bármely tünetét-kiváltképp, a lázas állapotot- úgy a Sportkomplexum területét haladéktalanul el kell hagynia.
5. Általános szabályként a létesítmény teljes területén figyelemmel kell lenni a 1,5 méteres védőtávolság megtarthatóságára, a helyiségek alapos szellőztetésére és a rendszeres kézfertőtlenítésre.
6. A létesítmény felvonóit egyidejűleg legfeljebb 2 személy használhatja. A felvonóban minden esetben kötelező a maszk viselése!
7. Nyomatékosan kérjük a hagyományos köszönési formák mellőzését (kézfogás, puszi, stb.)

A pandémia ideje alatt a versenyekre vonatkozó szabályok itt olvashatóak:

Tóth Ádám
versenyszervező
info@szdcse.hu

Leave a Reply