Magyar Darts Liga (Nyugat-Dunántúl)

A Magyar Darts Szövetség lehetőséget kíván biztosítani a darts sport kedvelőinek, hogy egy sokak által közkedvelt rendszerű versenyeket tömörítő sorozatban rendszeres, meghatározott számú, szervezett, az előírásoknak megfelelően, rendezett körülmények között felkészülhessenek a Nemzeti Bajnokság mérkőzéseire.

A fordulók lebonyolítása: 501 DO, csoportmérkőzéses lebonyolítással.

A versenyen MDSZ által regisztrált szabadidős, vagy rendes játékengedéllyel rendelkező játékosok indulhatnak.

Kísérők, érdeklődők védettségi igazolvány bemutatásával a versenyeinket megtekinthetik.

A verseny nevezési díjai:
– MDSZ szabadidős kártyával: 2000 HUF
– Rendes játékengedéllyel: 1500 HUF.

A regisztráció a helyszínen a verseny kezdete előtt 1 órával kezdődik, és 45 percig tart. (17:30-18:15-ig)

Kezdés: 18:30

A Szombathelyi Darts Club SE fenntartja a jogot, hogy egyes fordulókra előnevezést hirdessen, valamint a versenyzők létszámát 48 főben maximalizálja.

A fordulók díjazása:
Visszaosztás a legjobb 4 helyezettnek fordulónként: a nevezési díjak bruttó 70 %-a.
A nyeremények helyszínen történő kifizetésére csak adó- és TAJ kártya felmutatása esetén van lehetőség!

2020. június 20-tól visszavonásig, a Goldfisch horgászbolt jóvoltából a Szombathelyi Darts Club SE által rendezett versenyeken a legnagyobb, 130 vagy afeletti kiszállót dobó játékos 10000 Ft különdíjban részesül. Amennyiben a legmagasabb kiszálló 170 a versenyen, akkor az azt megdobó játékosnak 17000 Ft a nyereménye. Ha nem születik 130 vagy nagyobb kiszálló egy fordulón, az összeg halmozódik.

A verseny helyszíne:
Versenyeinket a Haladás Sportkomplexumban kialakított, 10 versenytáblával felszerelt darts részlegen tartjuk.
Cím: 9700 Szombathely, Rohonci út 3.

* A helyszínen vendéglátói szolgáltatás nem megoldott, azonban étel és ital behozatalára, és azok elfogyasztására van lehetőség a versenytértől különálló aulában. A versenytérbe csak vizet szabad bevinni. Megkérünk mindenkit, hogy a rendre és tisztaságra fokozottan ügyeljen, az étel és ital hulladékot a kihelyezett szemeteszsákokba kérjük elhelyezni.

Minden további információ megtalálható a MDL versenykiírásban.

A versenyeinkre vonatkozó járványügyi előírások a COVID szabályok fül alatt olvashatóak.

2020. szeptember 9-én a Haladás Sportkomplexum pandémia szabályozást vezetett be, amely érinti a versenyeinket! Kérünk minden Résztvevőt, hogy olvassa el a szabályokat, és azoknak megfelelően járjon el.
A szabályok:
1. A rendelkezés kihirdetésének napjától a Sportkomplexumba belépő személyek kötelesek testhőmérséklet ellenőrzésen részt venni a járványhelyzet visszaszorításának érdekében.
A versenyeinkkor 2021.01.30-tól a SZDCSE végez testhőmérséklet-mérést a darts terem aulájában.
2. A létesítményben tartózkodó külső látogatók (pl.: szülők, vállalkozók, vendégek, stb.) kötelesek a belépéstől a kilépésig szájat és orrot takaró maszkot viselni.
3. A koronavírus bármely tünetét magán észlelő, kiváltképp lázas állapotban lévő személy a létesítmény területére nem léphet be!
4. Amennyiben bárki a létesítményben tartózkodás ideje alatt észleli magán a koronavírus bármely tünetét-kiváltképp, a lázas állapotot- úgy a Sportkomplexum területét haladéktalanul el kell hagynia.
5. Általános szabályként a létesítmény teljes területén figyelemmel kell lenni a 1,5 méteres védőtávolság megtarthatóságára, a helyiségek alapos szellőztetésére és a rendszeres kézfertőtlenítésre.
6. A létesítmény felvonóit egyidejűleg legfeljebb 2 személy használhatja. A felvonóban minden esetben kötelező a maszk viselése!
7. Nyomatékosan kérjük a hagyományos köszönési formák mellőzését (kézfogás, puszi, stb.)
Tóth Ádám
versenyszervező
info@szdcse.hu

Média

A versenyről és rólunk bővebben is olvashatsz:

Darts – hungarysport.hu

Leave a Reply