Infó: Steel Nemzeti Csapatbajnokság

2017. február 16-án csütörtökön 11 órától nyilvános sorsolásra kerül sor az MDSZ irodájában, ahol kisorsolásra kerül a Steel Nemzeti Csapatbajnokság csoportjai.

Az I. osztályba 11 nevezés érkezett, mivel a Győri DC II. csapata nem élt az első osztályba való szereplésének jogával. A versenykiírás értelmében az elnökség a 2016-os évad eredményei alapján a Sport-Hotel DC csapatát kérte fel az I. osztályban való indulásra.

A III. osztály küzdelmeibe ötven csapat nevezése érkezett, így az elnökség ennek tükrében módosította a versenykiírást és a döntő lebonyolítását.

Nyugat-dunántúli Régió (3. és 4. csoport):
A területi elv alapján 1 db 3 fős és 1 db 4 fős csoport kerül kialakításra. A sorsolást megelőzően a 7 csapatot 3 kalapba kell betenni. Ennek oka, hogy a Szombathelyi DCS és a Körmendi DC klub 3 illetve 2 csapatot indít. A két csoport sorsolását úgy kell megejteni, hogy először az 1. kalapban szereplő csapatokat kell az egyes csoportokba besorsolni, majd a 2. kalap és végül a 3. kalap csapatait. A 4 fős csoportban minden fordulóban a Szombathelyi DCSE csapatai játsszák a forduló első mérkőzését.

  1. kalap
    Szombathelyi DCSE II.
    Szombathelyi DCSE III.
    Szombathelyi DCSE IV.
  2. kalap
    Körmendi DC I.
    Körmendi DC II.
  3. kalap
    Aramis DC – Sopron
    Zalaegerszegi DC