Jól indult az augusztus

A hétvégén folytatódtak a nemzeti utánpótlás bajnokság küzdelmei. A VI. fordulóban egyesületünket Habda Bálint (IFI) és Csóka Dániel (gyermek) képviselte.

Van mihez gratulálnunk!

Bálint, aki még korcsoportját tekintve serdülő, az ifik között versenyez egész évben.
Mivel SOFT csapatban az nb1-ben játszik, így ésszerű döntést volt steelben az ifik között szerepeltetni.  Ebben a szakágban eddig csak egy-egy meccsen tudott nyerni az Ifi versenyzők között. Hála az égnek ez eddig nem szegte kedvét! Kitartásának köszönhetően Bálint a szombati up fordulón mind a három meccsét megnyerte, és  első helyen jutott ki a csoportjából az egyenes kieséses szakaszba.

Ott a győriek egyik nagy reménységével Horváth Gergővel hozta össze sors. Sajnos Bálint 4-1-es vereséget szenvedett. Ennek ellenére Bálint és mi is nagyon örültünk a 9. helyezésnek! Ifjú titánunkon látszik a fejlődés és talán a következő alkalommal már a legjobb 8 közé is be fog jutni.

Csóka Danink egész héten Moldvai Balázs felügyelete mellett, komoly edzésmunkát végezett.
Dani azzal a szándékkal utazott Budapestre, hogy lehetőleg minden meccsén 350 pont fölé kerüljön (High score 7 round), ha pedig ez sikerül, akkor  komoly eséllyel pályázik arra, hogy nyerje a mérkőzéseit.
Dani remekül játszva a főágon került a döntőbe, több legben 400 pont körüli eredményt ért el. A döntőt Szoták Balázs ellen 2-1-re húzta be úgy, hogy a döntő legben 420 pontot dobott 379 ellenében.

Dani a hétvégi kiváló eredményével az összetett pontversenyben is átvette a vezetést!

Mindkét ifjú játékosunknak gratulálunk!

Hajrá SZDCSE!!!
Hajrá Szombathely!!!