Kevés játékos, de megszokott színvonal

Kevés játékos, de megszokott színvonal

A nyár beköszöntével egyre inkább alábbhagy a dartsozási kedv. Az év eleji nagy érdeklődés után késő tavaszra általában jelentősen csökken a létszám a versenyeken, már az edzéseken is mindössze néhányan vesznek részt. Saját rendezésű Open versenysorozataink fordulóin azonban még évekre visszamenőleg sem voltak soha olyan kevesen, mint a Goldfisch Open idei 5. fordulóján, amely június 17-én, szombaton zajlott.

Read more about Kevés játékos, de megszokott színvonal
Versenyt rendeztünk kizárólag amatőröknek

Versenyt rendeztünk kizárólag amatőröknek

A már megszokott Goldfisch Darts Open és Magyar Darts Liga fordulókon felül egy új, 4 fordulóból álló versenysorozatot is elindítottunk az idei évben, amely a Happpy Beer Factory Amatőr Darts Bajnokság nevet viseli, a sorozat támogatójának köszönhetően. Ennek az első fordulóját rendeztük meg május 6-án, szombaton, amelyre kizárólag versenyengedéllyel és szabadidőkártyával nem rendelkezők nevezhettek.

Read more about Versenyt rendeztünk kizárólag amatőröknek
Harmadik Szombathelyi Darts Hétvége

Harmadik Szombathelyi Darts Hétvége

Az előző két év sikeres rendezése után idén már harmadik alkalommal rendeztük meg a Szombathelyi Darts Hétvégeként emlegetett, háromnapos darts rendezvényt a Haladás Sportkomplexum sportcsarnokában. Pénteken a korábbi évekhez hasonlóan a Haladás VSE-vel közösen szervezett Haladás Opennel kezdődött a megmérettetés, majd szombaton a 2022-es szezon 7. Egyéni Országos Bajnoki fordulóját rendeztük meg a Magyar Darts Szövetséggel együttműködve, míg vasárnap az egyfordulós Egyéni Magyar Kupára került sor.

Read more about Harmadik Szombathelyi Darts Hétvége
Népes mezőny a Goldfisch Openen

Népes mezőny a Goldfisch Openen

Október másodikán, vasárnap elérkezett a Goldfisch Darts Open versenysorozatunk 7. fordulója, amely ismét sok dartsot kedvelő embert vonzott a Haladás Sportkomplexumba. Ráadásul a hétvégén két másik versenyt is rendeztek a régióban: pénteken Körmenden, szombaton Gógánfán volt Magyar Darts Liga forduló. Ennek ellenére a mi versenyünkön összesen 42 játékos állt a táblák elé, amelyre nem volt példa az elmúlt versenyeken.

Read more about Népes mezőny a Goldfisch Openen