Húsvét előtti MDL

Húsvét előtti MDL

Április 14-én, nagycsütörtökön rendeztük meg a következő Magyar Darts Liga fordulót, amely Szombathelyen a 3. volt az évben. Az alkalmat érdemes volt kihasználni minden versenyzőnek, hiszen Szombathelyen legközelebb csak május 20-án lesz verseny. Máshol a régióban viszont addig is lehet játszani, hiszen még Áprilisban rendez MDL fordulót a Körmendi DC és a Szomszéd DSE is.

Read more about Húsvét előtti MDL
Nagy létszámmal folytatódott a Goldfisch Open versenysorozata

Nagy létszámmal folytatódott a Goldfisch Open versenysorozata

Nagy sikere volt saját rendezésű versenysorozatunk, a Goldfisch Darts Open 3. fordulójának, hiszen 45 játékos állt a táblák elé április 3-án, ami idén eddig holtversenyben a legmagasabb létszám volt. Ezúttal is szerte a környékről érkeztek versenyzők, többen most először próbálták ki magukat nálunk.

Read more about Nagy létszámmal folytatódott a Goldfisch Open versenysorozata
Szombathelyi Darts Hétvége, másodszor

Szombathelyi Darts Hétvége, másodszor

Több mint egy éve, 2020. szeptember utolsó hétvégéjén rendeztünk először Szombathelyen a Magyar Darts Szövetség által kiírt Steel Nemzeti Egyéni Országos Bajnoki fordulót, illetve egyfordulós Steel Egyéni Magyar Kupát, amelyeket az I. Dreher Haladás Open előzött meg péntek este. Az élet és a sikeres rendezés úgy hozta, hogy a Haladás VSE-vel és a Magyar Darts Szövetséggel együttműködve idén is megrendezhettük 2021.10.08.-2021.10.10. között az OB záró fordulóját, valamint a Magyar Kupát is.

Read more about Szombathelyi Darts Hétvége, másodszor