10 lett, maradhat?

10 lett, maradhat?

Az idei versenyeink során a korábban megszokottakhoz képest sorra alulmarad a létszám. A nyári beköszönte óta nemhogy a korábban megszokott 30-an, de még 20-an sem jönnek el, a július 21-én megrendezett Magyar Darts Liga fordulón pedig minden eddiginél kevesebb, mindössze 10 játékos indult el. Ilyen kevés résztvevővel még soha nem zajlott le verseny Szombathelyen klubunk […]

Izzasztó verseny amatőröknek

Izzasztó verseny amatőröknek

Míg klubunk számos versenyzője steel csapatbajnoki fordulón volt érdekelt július 15-én, szombaton, a Domus üzletházban megrendeztük a négyfordulós Happpy Beer Factory Amatőr Darts Bajnokság 3. megmérettetését. A nagy melegben igazán izzasztó versenyben volt része a játékosoknak, főleg, hogy a nagy csaták sem maradtak el. Bízzunk benne, hogy az utolsó, szeptember 9-én rendezendő játéknapon már a dartsozáshoz ideálisabb hőmérsékletben dőlhetnek el az összesített helyezések.

Read more about Izzasztó verseny amatőröknek
Versenyt rendeztünk kizárólag amatőröknek

Versenyt rendeztünk kizárólag amatőröknek

A már megszokott Goldfisch Darts Open és Magyar Darts Liga fordulókon felül egy új, 4 fordulóból álló versenysorozatot is elindítottunk az idei évben, amely a Happpy Beer Factory Amatőr Darts Bajnokság nevet viseli, a sorozat támogatójának köszönhetően. Ennek az első fordulóját rendeztük meg május 6-án, szombaton, amelyre kizárólag versenyengedéllyel és szabadidőkártyával nem rendelkezők nevezhettek.

Read more about Versenyt rendeztünk kizárólag amatőröknek