2. NBIII-as SOFT DARTS Csapatbajnoki forduló

Vasárnap – 2017.08.06-án – reggel útra keltünk, hogy részt vegyünk a 2. NBIII-as SOFT DARTS Csapatbajnoki fordulónkon. Nagyjából 3/4 7-re összeszedtük a Horváth István, Porpáczy Zoltán, Mányoki József, Földvárszki István, Kovács Tamás összetételű csapatot. Fél 10 előtt nem sokkal értünk a helyszínre. Ahol a meleg és az utazás kényelmetlenségein kívül a Smile DC, Balatonszőlős és Animal csapatával kellett megküzdenünk.
Az első meccsünket a Smile DC-vel játszottuk. Itt az első játékban sikerült fordítani Prés Nándi ellen, de a többi meccsen a kiszálló hibák miatt csak 1-1 leget sikerült hoznunk, így 9-1 kikaptunk csakúgy mint az első fordulóban.
A második meccsünkön a Balatonszőlős ellen 6-6-ig fej-fej mellett haladtunk, de a végjátékot a rutinosabb csapat bírta jobban, így visszavágtak az első fordulóban aratott győzelmünkért (9-5), 9-7-re vesztettünk ezúttal, de nem sok hiányzott.
Utolsó fordulóban az Animal csapata következett akik ellen viszont most nekünk jött ki a lépés, és az első fordulóban elszenvedett vereségért egy 9-5-ös győzelemmel vettünk revansot. Így tartjuk a lépést a Balatonszőlős és az Animal csapatával, a Smile viszont kiemelkedik ebből a mezőnyből.
Egyre rutinosabban játszunk az országos fordulókon. Remélhetőleg a következő alkalommal már sikerül legalább két győzelmet szereznünk.