NBIII csapatbajnoki fordulót rendeztünk

A hétvégére előrehozott fordulóban a SZDCSE-iQor csapatafogadta a Körmendi Club első számú valamint a Zalaegerszegi Darts Egyesület csapatát. Annak reményében léptünk pályára, hogy sikerül végre a pontszerzés.

Elsőként SZDCSE-ZDE párharcot rendeztük. Itt a vendégek nagyon gyorsan elhúztak két forduló után 7-1-re köszönhetően talán még a rutintalanságunknak. Arra senki sem számított, hogy ezek után a vendégeknek izgulni kelljen, hogy meglegyen a győzelem hiszen 8-1 után 4 hazai győzelem született és a további összecsapásokon is a kiszállókkal maradtunk adósak, végül 9-5-ös ZDE győzelem született.

Ezt követően a csoport rangadója következett a Zalaegerszeg és a Körmend első csapata között a rájátszást jelentő első helyért. A mérkőzést a vártnál talán magabiztosabban 9-1-re nyerte a Körmend együttese, így harcba indulhat az NBII-ért. Gratuláció mindenképpen megilleti őket.

A harmadik összecsapáson már fix harmadik hazaiak a csoportgyőztes Körmendet fogadták. Jól indult a mérkőzés hiszen 1:0-ra vezettük, de sajnos fejet kellett hajtanunk a rutinosabb vendégek előtt, akik magabiztosan behúzták ez

t a találkozót is 9-2-re.

Összességében elmondható az, hogy bár a pontszerzés nem sikerült, de némi fejlődés látszik a csapaton, okoztunk néha nehéz pillanatokat a két sokkal rutinosabb csapatnak.

Ezúton szeretném megköszönni a csapatnak  az ez évi szereplést itt a steel szakágban. És a továbbiakban arra biztatnám őket, hogy gyakoroljanak többet esetleg éles helyzetben is(liga és egyéb versenyeken), mert szerintem ez az a kicsi plusz, ami hiányzott, hogy még jobban megszorítsuk a vetélytársakat vagy akár meglepetést is okozzunk.

 

Kovács Tamás
SZDCSE-iQor csk.