Folytatódott a Goldfisch Open

Az első forduló nagy sikere után február 21-én a második fordulóval folytattuk saját rendezésű versenysorozatunkat, a Goldfisch Darts Opent.

Az első fordulóhoz hasonlóan továbbra is nagy volt az érdeklődés a játéklehetőség iránt. 60 előnevezés után végül 57-en vettek részt a megmérettetésen. Jelenleg csak kevés helyen tudnak versenyeket rendezni, így az akár több száz kilométeres távolság sem jelentett akadályt a játékosoknak. Most is többen érkeztek Sopronból, Körmendről, Zalaegerszegről, Kaposvárról, Győrből, de még Darányból is, hogy versenyezni, játszani tudjanak, és az első fordulón megszerzett pontjaikat tovább gyarapítsák.

9 db négyfős és 7 db háromfős csoportban indultak meg a küzdelmek. Mindegyik csoportból a legjobb két helyezett jutott tovább, így alakult ki a 32-es főtábla. Az egyenes kieséses szakaszban szokás szerint izgalmas párharcok zajlottak, egyre kevesebben maradtak versenyben.

Ezúttal nem a hazai játékosok szerezték meg a legjobb helyezéseket. Már a legjobb nyolcba is csak két SZDCSE játékos (Marton Olivér és Budavári Zsombor) jutott be, a dobogósok közül pedig senki nem a mi klubunkat erősítette.

Az elődöntők közül az egyikben az Aramis DCSE játékosa, Alexits Tamás győzte le a Körmendi DC színeiben induló Pósfai Miklóst, a másik mérkőzésen pedig Lakatos Gergely, a Smile DC játékosa múlta felül a Győrből érkező Vargyas Ádámot. A döntőben Lakatos Gergely és Alexits Tamás küzdött meg, Gergő 4-0-ás sikerével végződött a mérkőzés.

Nem maradt el ezen a versenyen sem a Goldfisch Horgászbolt jóvoltából a legmagasabb, 130 vagy afeletti kiszállóért járó extra díjazás, ezt Major Nándor, a Kaposvári Darts Klub játékosa nyerte meg egy 156-os checkouttal.

Gratulálunk a Résztvevőknek!

A verseny végeredménye ITT, a ranglista aktuális állása ITT olvasható.
Képek a galériában megtekinthetők.