„Csepregi Pékség” Open – nyitó forduló

A bajnokság folytatódott: február 1-jén, szombaton megindítottuk a 2020-as évet az első „Csepregi Pékség” Opennel.

A versenysorozat helyszíne és neve változott: mostantól a Haladás Sportkomplexum ad otthont a megmérettetésnek, a lebonyolítás és a hangulat azonban változatlan maradt. Továbbra is bárki nevezhetett. Nem is volt hiány érdeklődőkből: 43 játékos állt a táblák elé. A régi arcok között rengeteg új ember is feltűnt és próbálta ki magát versenyhelyzetben.

Ismét 180-akban és magas kiszállókban gazdag versenyt tudhatunk magunk mögött. A 6 és 5 fős csoportokból összesen 32-en jutottak főtáblára, ahol egyenes kieséssel folytatódott a verseny. Az izgalmas párharcokból végül Kozmor „Duda” József  jött ki végső győztesként, Kámán Csongort 4-0-ra legyőzve a döntőben. Harmadik helyezést Csóka András és az amatőr Komáromi Kázmér értek el. Külön kiemelendő a 10 éves, gyermek korosztálybeli 2019-es magyar bajnok, Csóka Dániel szereplése, aki a legjobb 16 között a végső győztestől, Kozmor Józseftől kapott ki 4-2-re. Gratulálunk minden helyezettnek.

A sorozat második fordulójára február 29-én kerül sor. Sok szeretettel várunk minden darts iránt érdeklődőt akkor is, bízva egy újabb nagyszerű versenyben.

A forduló eredménye ITT érhető el.