Újabb eseménydús hétvége

A szombathelyi darts hétvége után sem unatkoznak játékosaink, hiszen október első hétvégéjén újra 3 versenyen is érdekelt volt a Szombathelyi Darts Club SE.

A járványhelyzet miatt csak most, október 3-án rajtolt el a Steel Csapatbajnokság idei szezonja, amelyet összevontak a jövő évvel. NB1-es csapatunk Budapesten, míg NB3-as együttesünk Sopronban állt a táblák elé, és kezdte meg a szereplést.

NB1-es csapatunk a következő eredményeket érte el:

SZDCSE-Győri DC 4-9
SZDCSE-Pestújhelyi SC 9-7
SZDCSE-Darányi DC 9-4
SZDCSE-Sport DC 5-9
SZDCSE-Partiscum DC Szeged 6-9

NB3-ban a következő eredmények születtek:

SZDCSE-Aramis DC Sopron 5-9
SZDCSE-Körmendi DC 1-9
SZDCSE-Mosonmagyaróvári DC 1-9

Október 4-én, vasárnap rendezték meg Budapesten a Steel Utánpótlás Egyéni és Páros Magyar kupát. Itt klubunk részéről Csóka Dániel, Marton Olivér és Moldvai Bálint volt érdekelt.

Az egyéni versenyen Csóka Dani és Marton Olivér is ügyes volt. Danika nagyon izgulósra vette a figurát, 7 meccsből 5-öt nyert, 2 bukó, ezzel a 2. helyezést szerezte meg. Oli előtt le a kalappal…. 4 csoportmeccs megnyerése után csoportelsőként ment az egyenes kieséses szakaszba, majd 4-3 ra kikapott nagyon szoros meccsen, így lett 5-ik. Bálint pedig jól érezte magát.

A páros Versenyen Marton Olivér Moldvai Bálinttal indult együtt, Csóka Daninak pedig a soproni Volenszki Bence volt a társa. Mindkét páros az első meccsen kikapott.

Gratulálunk az elért eredményekhez, illetve kívánjuk, hogy a legközelebbi, november 14-én esedékes csapatbajnoki fordulókon még több rutin, kitartás és szerencse szegődjön játékosaink mellé, főleg az NB3-as küzdelmek során.