Zárult az MDL idény Szombathelyen

Október 7-én az idei hetedik, egyben utolsó szombathelyi Dreher Magyar Darts Liga fordulót rendeztük meg a Haladás Sportkomplexum darts termében.

A versenyre 20 fő adta le a nevezését. A hazaiakon kívül a Körmendi DC-t 3 versenyző képviselte, de érkezett 3 játékos Vasvárról is, ők most először tették próbára magukat a liga sorozatban.
Négy db ötfős csoportot sorsoltunk, mindből négyen juthattak tovább, így összesen csak 4 ember esett ki a csoportokból. Ezután 16-os főtáblán egyenes kieséssel alakult ki a végeredmény.

A negyeddöntőkben is létrejöttek már elődöntőbe, döntőbe illő összecsapások, mint a Kámán Lehel-Kozmor „Duda” József (4-0), illetve a Németh Albert-Szajkó Roland (4-3) párharcok, csak klubunkon belül maradva. A versenyeinken rendszeresen az élen végző Budavári Zsombor (KDC) szintén a negyeddöntőben vereséget szenvedett Kovács Zsolttól, 4-3-ra. Nyeremény nélkül azonban mégsem maradt, a verseny különdíja az övé lett. A Kovács Zsolt ellen dobott 138-as kiszálló 10000 Forintot ért a Goldfisch horgászbolt felajánlásának köszönhetően.

Az egyik elődöntő testvérharc volt: Kámán Lehel és Kámán Csongor küzdöttek meg, Lehel 4-0-ás sikerével zárult. Németh Albert pedig 4-2 arányban múlta felül Kovács Zsoltot, rendkívül izgalmas meccsen. A döntő Lehel és Albi között meglehetősen simán alakult, Albi már nem tudta hozni a korábbi meccsein mutatott teljesítményt, Lehel magabiztosan behúzta a finálét.

A versenyről készült képek a galériánkban megtekinthetők.